Bemutatkozás

SZERESS NEVESS TÁNCOLJ ÉL  🙂
Ha hiszel magadban, az álmaidban, céljaidban, lehetetlen nem létezik. A saját magadba vetett Hithez , önbecsülésedhez, önmagad szeretetéhez, egységéhez szeretném nyújtani kezem, mely engem is jelenleg az utamon tart a test lélek szellem harmóniájában. Egy KALANDRA hívlak, ahol a megújulás, tanulás, önismeret és a változás folyamata kísér utunkon…. Minden változás veled kezdődik!
Oláh Henrietta vagyok, a holisztikusszemléletű gyógyászatban hiszek, mely teljes emberképpel foglalkozik, az emberi test, lélek és szellem hármas egységét helyezi előtérbe.
2 gyönyörű kisfiam van 15 és 9 évesek, akik a legnagyobb tanítóim útjelzőim, ezen az úton, és természetesen az Ő mindennapjaik része is e szemléletmód és technikák, hiszen nekik is van kihívás bőven az iskolában sportban és nekünk felnőtteknek is feledat az egyensúly a harmónia megtalálása a stressz kezelése a mindennapokban.
HOLISZTIKUS szemléletmódomat : 
13 éve a fizikális, testi egészségemben a Forever Living Products cég minőségi tiszta bevizsgált és a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával készített gyógynövény táplálékkiegészítői határozzák meg, hiszen elköteleződtem a testem és Önmagam fejlődése mellett, melyet csapatban és családoknak, egyénileg is átadok, tanítok.
 
Lélekszintjén: a Bach virágterápiát választottam azt a szelíd 
módszert, mely a természet virágait használva hat az ember teljes
energiarendszerére. A Bach-virágterápia sikere egyszerűségében rejlik, egyszerű, praktikus, így használata a mindennapokban bármikor áldásos hatású.
Szellemi és mentális változást a COACHING folyamata hozott és egy speciális módszer a WingWave Coaching:  Rendkívül gyorsan nyújt hatékony segítséget. 3 különleges technikát egyesít:
 
– a bilaterális agyfélteke-stimulációt: a jobb és bal agyfélteke kiegyensúlyozása, valamint a kreativitást, intuiciót támogatja elősegiti.
 
 – NLP-t, azaz a neurolingvisztikus programozást, mellyel lehetővé válik a sikeres célkitűzés és elérés. 
 
– kineziológiát, az úgynevezett izomtesztelést, mellyel a coaching-folyamatot hajszálpontosan meg lehet tervezni, a stresszt kiváltó tényezőket be lehet azonosítani.
 
Ez a módszer rövid idő alatt is hatásos, melynek segítségével, megdöbbentő iramban képesek lehetünk saját élményvilágunkban egy valóban pozitív érzelmi légkör kialakítására. A módszer segítségével szárnyra kapnak az emberi teljesítményt fokozó energiák,és kialakul az érzelmi egyensúly.

WHO /Egészségügyi Világszervezet/szerint az EGÉSZSÉG:

Testi, Lelki, Szociális Jólét

„Tegyél Többet, mint ami mások szerint szükséges,

Legyél Merészebb, mint ami mások szerint biztonságos,

Álmodj Nagyobbat, mint ami mások szerint ésszerű és

Többre Számíthatsz, mint ami mások szerint Lehetséges.”

Rex Moughan

A múlt elmúlt, a jövő még nincsen, azt kell megtervezni ma.

A lélek sugárzása széppé varázsolja az embert.

Az ember szépsége összhangot termet a házban.

Az otthon összhangja rendet teremt a hazában.

S ha az országban rend honol, béke köszönt a világra.

Kínai mondás.

A Bach-virágterápia rendszerét, amelyben 38 olyan vadon élő virágot és növényt találunk egy angol orvos, dr. Edward Bach fedezte fel. Elsősorban olyan gyógymódot keresett, amelynek segítségével bárki viszonylag könnyen megtalálhatja betegsége okát, és sikeresen kezelheti mind lelki, mind pedig testi bajait.A Bach virágterápia, mint az öngyógyítás nagyszerű módszere segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban.

” nem leküzdeni, hanem átalakítani ” dr.Edward Bach gyógyító hitvallassát példázza es a “Felelősek vagyunk életünkért es annak irányításáért ” mondata mindent elmond hozzáállásról, az egyéni felellőssegről. Nevéhez fűződik a Bach virágterápia, hiszen egész  Életet munkásságát annak szentelte, hogy a természetben megtalálható gyógynövények esszenciájával rataláljunk önvalonkra es teljes harmonikus életet élve gyógyítsuk e szelid módszerrel az energiarendszerünket.

A Bach virágterápia középpontjában mindig az ember áll, sosem a betegség.

  • Lelki egészség fenntartása, helyreállítása
  • Lelki problémák, stressz helyzetek, életkrízisek akut kezelése
  • Krónikus és akut lelki és testi betegségek kiegészítő kezelése
  • Személyiségfejlesztés
  • Gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt