Bemutatkozás

Ibolya Emese

Anaya női jóga-, és kismamajóga oktató, jógaterapeuta, női életmódtanácsadó, dúla

Nőket kísérek a kiteljesedés és az anyává válás folyamatában, hogy megtalálják az utat önmaguk szeretetteljes elfogadásához.
Az utóbbi 15 évben behatóan foglalkoztam a jóga, különböző mozgásformák, relaxációs módszerek és a pszichológia kapcsolatával. 17 éve járom a jóga útját, emellett többféle meditációs módszer gyakorlásában is elmélyültem. Ezt a tudást a női test és lélek sajátosságaira szabva szeretném megmutatni Neked.
A női jóga és a mélyrelaxáció, vagy jóga nidrá terápiás, egészségmegőrző és regeneráló hatását csoportos óráimon és egyéni terápia keretében egyaránt megtapasztalhatod. A női jóga rendszere kimondottan a női testnek és léleknek szól, gyakorlatai hormonális egyensúlyt teremtenek a szervezetben, már kialakult női szervi betegségek, meddőség, inkontinencia esetén, de a nőiséggel kapcsolatos lelki elakadások esetén is hatékonyan alkalmazható mozgásforma. Várlak szeretettel óráimon, ha kipróbálnál egy új mozgásformát és jobban szeretnéd magad érezni a bőrödben.

Tevékenységem másik fókuszában a szülés előtt álló nők állnak, akiknek kismamajóga óráimon és szülésfelkészítő foglalkozásaimon szeretném átadni mindazt, amire a témában szerzett sokéves tanulmányaim, valamint 3 szülésem során szert tettem.

Amennyiben a segítségedre lehetek, hogy megtaláld utadat, keress bizalommal.