Bemutatkozás

Bemutatkozás

Dr. Herpai-Kis Veronika vagyok, eredetileg jogi egyetemet végeztem és évekig a közigazgatásban dolgoztam. Majd három gyermekem született, és teljesen eltávolodtam a korábbi szakmai életemtől.

Az otthon eltöltött évek alatt az érdeklődésem más irányba fordult. Korábban is nagyon nyitott voltam a környezetemre, szívesen beszélgettem az emberekkel és feladatomnak éreztem, hogy foglalkozzam az ügyeikkel. Azonban idővel észrevettem, hogy ez a figyelem és segíteni akarás szerte-ágazóbb. A beszélgetések alatt azt tapasztaltam, hogy mások könnyen megnyílnak előttem, érzik, hogy biztonságban vannak és mivel hamar ráhangolódom a nehézségeikre, hatékonyabban tudok segíteni megtalálni a megoldásokat.

A coachingot egyre inkább hivatásomnak kezdtem tekinteni és tudásom bővítésére elvégeztem egy akkreditált képzést a Lemma Coaching-nál, ahol elsajátítottam és gyakoroltam a rendszerszemléletű megoldásorientált coaching módszertanait.

Kérdéseimmel, visszajelzéseimmel, kreatív szakmai fogásaimmal, különböző kommunikációs eszközökkel és személyre szabott gyakorlatokkal támogatom a fejlődésben azokat, akik az életükben valamin változtatni szeretnének, valamilyen problémára keresnek megoldást vagy éppen megakadtak az útjukon.