A test és a lélek harmóniája!

A Főnix Day Spa a Pilis kapujában helyezkedik el, távol a város zajától, mégis elérhető közelségben Pomázon biztosítjuk vendégeink számára a megújulás lehetőségét, a testi-lelki harmóniája egyensúlyban tartását! A nyugodt, mesés környezet már önmagában is garantálja vendégeink számára az ellazulást, melyet képzett szakembereink szolgáltatásai emelnek még magasabb szintre. Különleges ajánlatainkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kezelést, kezelés csomagot, melyet egyedül, de párjával együtt is átélhet vagy akár ajándékba is adhat!

girl_03

Massázs

Kínálatunkban sokféle masszázs típus megtalálható, melyekben a sima masszázstól kezdve, az illóolajos masszázsig, a lávaköves masszázsig, a testpakolásoktól kezdve az arckezelésig, illetve az infraszauna is egy remek lehetőség a test masszázs előtti ellazulásában egyaránt.

Lélekkel való kapcsolat

A testi és szellemi felfrissülés, illetve kikapcsolódás mellett nagyon fontos a lélekkel való kapcsolat, megújulás is. Szakembereink magas szintű képzettsége személyes és csoportos foglalkozások során adják át tudásukat, segítségüket.

Órák

Tornatermi óráink közül is van választási lehetőség, melyek folyamatos bővülésével is próbálunk vendégeink kedvében járni!

Rendezvények

Rendezvények megszervezésében is szívesen segítünk, legyen az céges rendezvény vagy akár leánybúcsú!