Főnix-kártya

Legyen törzsvendégünk

Miért jó a Főnix-kártya?

A Főnix kártyás rendszert Pomázi lakosok igényelhetik, illetve azok a törzsvendégek, akik két hónap alatt 3 fizetett testkezelésen vesznek részt. A kártya így a 3. kezelés után ingyen jár, mellyel minden testkezelésből 10%-os kedvezményt biztosít.

  • Ünnepi kedvezményekkel várjuk őket karácsony, vagy éppen anyáknapja alkalmával.
  • A kedvezmények megtartásához mindössze, annyit kell tenniük, hogy két havonta minimum 10.000 Ft értékben igénybe veszik testkezeléseink valamelyikét. Amennyiben ez a feltétel nem teljesül, a kedvezmény érvényét veszti.
  • A kedvezményre való jogosultság újra aktiválható. Ehhez mindössze 2 alkalommal kell ellátogatnia hozzánk és részt venni valamelyik teljesáras kezelésünkön.
  • A Főnix-kártyát kérjük hozza magával! Amennyiben kártyája elveszne, kérjük jelezze és mi újat küldünk Önnek.

Vendégeink figyelmébe!

Kedves Vendégünk!

 Megkérjük, hogy az alábbi rövid ismertetőt – mely házunk ajánlásait tartalmazza – feltétlenül olvassa el figyelmesen mielőtt szolgáltatásaink, és kezeléseink igénybevétele mellett döntene.

Bármilyen kérdése és igénye esetén lépjen kapcsolatba recepciónkkal, ahol kollégánk a nyitva tartás teljes ideje alatt készséggel válaszol minden kérdésére. Ön kapcsolatba léphet velünk e-mailben is amennyiben ez Önnek kényelmesebb. Intézményünk garantálja, hogy huszonnégy órán belül válaszol levelére. Ön be is jelentkezhet hozzánk e-mailben, kezelése illetve a kért szolgáltatás ugyanúgy garantált, mint telefonos bejelentkezés esetén. Kérjük ekkor is adja meg telefonos elérhetőségét!

A FŐNIX DAY SPA kezeléseinek és szolgáltatásainak népszerűsége miatt, ajánljuk a mielőbbi bejelentkezést és időpont egyeztetést, hogy az Ön által megjelölt időpontra elő tudjuk Önt jegyezni.

Amennyiben bármilyen külön/leges kívánsága lenne kezelésével kapcsolatban (pl.: kifejezetten, női vagy férfi masszőrt kér, kombinálni szeretne bizonyos kezeléseket, esetleg fogyasztana valamit a kezelés előtt vagy után) megkérjük, hogy mindezt a bejelentkezéskor recepciós kollégánkkal egyeztesse, hogy előre felkészülhessünk az Ön igényei szerint.

Figyelem! Ezúton hívjuk fel minden kedves vendégünk figyelmét arra, hogy a FŐNIX DAY SPA kezelései és szolgáltatásai között semmilyen jellegű szexuális szolgáltatás nem szerepel, nem vehető igénybe és a kezelést végző kollégáinktól soha, semmilyen körülmények között nem kérhető!

Megkérünk minden kedves Vendéget, hogy saját érdekében a FŐNIX DAY SPA mindent rendeltetésszerűen használjon!

Az Ön egészségét és biztonságát veszélyezteti ezek be nem tartásával, valamint minden kedves Vendégünk anyagi felelősséggel tartozik a használati tárgyakért.

A FŐNIX DAY SPA  minden Vendége számára fürdőköntöst, papucsot, és törölközőket biztosít, melyek az öltözőszekrényekben találhatók.

Kérjük, ne feledje, Ön anyagi felelősséggel tartozik az öltözőszekrény kulcsáért és a szekrényben található készletért (papucs, köntös, törölközők).

A FŐNIX DAY SPA szolgáltatásait minden kedves Vendégünk csak saját felelősségére veheti igénybe! Gyermekek (14 éves kor alatt) csak felnőtt felügyelettel, illetve írásos szülői engedéllyel vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

A  mindig frissen készített teák teszik kellemesebbé a nálunk töltött időt. Az “Oázis”-ban igénybe vehető szolgáltatásaink.

A FŐNIX DAY SPA a honlapon és a Spa-ban feltüntetett árak és szolgáltatások változtatásának jogát – minden előzetes értesítés nélkül – fenntartja. Ez esetben Önnek jogában áll megtagadnia a kezelésen való részvételt, ha úgy dönt.

Szeretnénk felhívni minden kedves Vendégünk figyelmét, hogy bejelentkezéskor minden esetben telefonszámot illetve elérhetőséget kérünk, hogy az esetleges változásról értesíteni tudjuk. (Bizonyos esetekben a bejelentkezést megelőző hosszú várakozási idő – pl. kezelés előtt 2-3 héttel – esetén, a kezelésen való részvételt megerősítendő recepciós munkatársunk Kb. 24 órával a kezelés kezdete előtt felhívja Önt). Ez a szolgáltatásunk az Ön érdekében történik, ezért kérjük, a megfelelő elérhetőség biztosítását.

Megkérjük minden kedves Vendégünket, hogy a kezelések ELŐTT LEGALÁBB 10 perccel korábban érkezzen, mert csak így áll módunkban a kezelések teljes időtartamát biztosítani! Kérjük, ne feledje, hogy a kezelés előkészítésének része az Egészségügyi Adatlap kitöltése, az öltözőben történő átöltözés ideje, és az esetlegesen felmerülő kérések megoldása (pl. ilyen lehet a széf igénybevétele, az Ön kérdéseinek megválaszolása, a mosdó igénybevétele, ha Ön zuhanyozni kíván a kezelés előtt, egy pohár víz vagy csésze tea elfogyasztása), de mindenekelőtt a ráhangolódás ideje a kezelésre. Ezek ideje NEM képezi részét a kezeléseknek!

Érkezéskor az “Egészségügyi Adatlap” -ot kérjük, ne mulassza el kitölteni! A FŐNIX DAY SPA szolgáltatásai nem minősülnek orvosi kezelésnek vagy gyógymódnak. Figyelem! Az Egészségügyi Adatlap kitöltése minden alkalommal kötelező, minden kedves Vendégünk számára, mivel egészségi állapota rövid idő alatt – a két látogatás között eltelt idő alatt is – megváltozhat.

A kezelés előtt kérjük, mellőzze az alkohol, drog vagy egyéb stimuláló szerek használatát, fogyasztását. Alkohol vagy drog befolyása alatt álló személyt semmilyen módon NEM áll módunkban kiszolgálni!

Értéktárgyaikat a recepción található széfben helyezhetik el. A NEM a széfben elhelyezett tárgyakért az FŐNIX DAY SPA semmilyen felelőséget nem vállal. Anyagi felelőséget csak a széfben elhelyezett tárgyakért vállalunk. Ennek részleteiről készséggel adunk felvilágosítást – kérésére – érkezésekor a recepción.

A FŐNIX DAY SPA fenntartja a jogot, hogy megtagadja a kezelést vagy szolgáltatást bárkitől akár indoklás nélkül is!

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos élményeiket, kérjük, osszák meg velünk távozáskor. Köszönjük, hogy végigolvasta tájékoztatónkat!

Megnyugtató pihenést és gyógyító feltöltődést kívánunk Önnek:

FŐNIX CSAPAT