Class Detail

Shakti Dance

A belső út jógája,  Shakti Tánc® – A tánc jógája

 

8 éve találkoztam a jógával amikor a harmadik gyermekem 1 éves volt. Már minden porcikám fájt és úgy éreztem magam mint egy összetört rozoga test. Azóta a jóga, a mozgás a mindennapi életem részévé vált, és általa sok csodát sikerült megélnem magammal és magamban. Önmagunk jobb megismerését és a belső harmónia állapotát akkor érhetjük el, ha megtanulunk kapcsolódni a belső bölcsességünkkel és ezt a kapcsolatot nem engedjük el …

A jóga egy eszköz a belső utazásunk során.  A belső út jógája során a bemelegítéssel, a  test ellazítását követően a kriya segítségével felszabadítjuk a blokkokat a testünkben, hogy a lélek számára megnyíljon az út. Kapcsolatot teremtünk a belső bölcsességünkkel.  Relaxációval és meditációval zárjuk a foglalkozásokat, melyek során beépülnek az új tudati minták, hogy a hétköznapi életünk során is élvezhessük a gyakorlatok hasznát. Mantrákkal, hangtálakkal és különböző finom áramló hangáradattal segítjük a test és az elme teljes ellazulását.

Az órára haladók és kezdők egyaránt jöhetnek, hiszen mindenki a saját ütemében fejlődik és halad a kijelölt úton.

A Shakti Tánc®, a tánc jógája. Egy olyan jógairányzat, mely a tánc és a zene eszköztárával képes emelni és átalakítani a tudatosságunkat. A mozgások változóz ritmusa segíti az áramlások átérzését, az organikus mozgásformák sorozata pedig  egyesíti a mozgás, a légzés és a mentális fókusz erejét .

Nem szükséges táncos és jógás előképzettség, csak nyitottság önmagunk és az új dolgok iránt.

 

Tanárként a teljes figyelem, a támogatás elfogadó légkörét nyújtom minden jógázni, mozogni és önmagát jobban megismerni  vágyónak.

Szeretettel várok minden érdeklődőt.

 

Romándi Krisztina (Jagjeet Prakash Kaur)

Shakti Tánc® tanár, montessori pedagógus

Class Timetable

  Open Time Close Time Trainer
09:00 11:00 Shakti Dance
2017-09-30 10:00 12:00 Romándi Krisztina
09:00 - 11:00 - Shakti Dance - at
2017-09-30
10:00 - 12:00 - Romándi Krisztina - at

Leave your thought

Class Information

Class Trainer