Hírek

Tavaszi Hypoxi Trainer AKCIÓ !

05.01 ig a 10 alkalmas Hypoxi Trainer bérlet 25.000.- helyett most 18.000.-ért kapható !

A Hypoxi Trainer egy olyan kombinált fitness-eszköz, amelyben a felhasználó egy kerékpár teker egy zárt vákuumtérben, ami lehetővé teszi a kardió edzés kiegészítését a vákuummasszázs zsírégető hatásával. A vákuum fokozza lehetővé a szövetek vérellátását, beindítja a méregtelenítését, így a zsírsejtek telítettsége is csökken a kezelt területen.

A zárt térben történő vákuumos kezelés kifejezetten a problémás területekre hat. A vákuum szívóhatása serkenti a vér- és nyirokkeringést a combok, a fenék, a csípő és a has területén. Ez a fokozott keringés hozzájárul a zsírsejtekben raktározott zsírok és salakanyagok lebontásához és ürüléséhez, még a narancsbőrre hajlamosabb alkatúak esetében is. A méreganyagok kiválasztásán kívül a vákuum hozzájárul a kötőszöveti rostok regenerálódásához, feszesítéséhez is, így a bőr összességében rugalmasabbá, simábbá válik.

A Hypoxi Trainerben a negatív nyomás, azaz szívóerő akár -40 mbar lehet. Az alacsony és normál nyomás váltakozása kizárólag a zárt kabinban ami a vákuummasszázst egyedivé és hatékonnyá teszi. Kizárólag a test deréktól lefelé található területein teszi lehetővé a fogyást, zsírégetést és a bőr feszesítését. Egy Hypoxi Tainerben végzett edzés alkalmával 20-50 gramm zsír égethető el a problémás területekről.  A zsírégetés jelentős arányban, 30-60%-ban a csípő, fenék, has és comb területén megy végbe, majd az edzést követő  2-8 órában a felgyorsult anyagcsere miatt további zsírbontás és méregtelenítő folyamatok zajlanak, így az összes elégetett zsír 40-100 gramm.

A Hypoxi Trainer használata számos területen fejti ki kedvező hatását

  • elősegíti a gyors fogyást
  • hozzájárul az ideális testsúly és testkontúr eléréséhez
  • méregtelenít
  • megszünteti a narancsbőrt
  • serkenti a nyirok- és vérkeringést
  • feszesíti, rugalmasabbá teszi a bőrt
  • fokozott vitalitást és jobb közérzetet biztosít

Leave your thought