Hírek

Alakformálás nyár előtt.

20180327_153130

Alpha 2010 kabin : ( 45 perc)           1 ALKALOM 3500.- 6 ALK.  19500.- 12. ALK. 35.000.-

Hullám masszázs : ( 30 perc )           1 ALKALOM 3500.- 6 ALK.  19500.- 12. ALK. 35.000.-

nyirok

ALPHA 2010 kabin ELŐNYEI:

• Gyorsítja a súlyvesztést, cellulitisz redukciót

• Gyorsítja a nyirokfolyamatokat• Gyorsítja az anyagcserét
• Jelentős kalóriát éget
• Jobb alvást biztosít
• Izom-csont problémákra megfelelő hatású lehet
• Vízhajtó hatású
• Enyhít a fájó izmokon
• Segíti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait
• Étvágyfékező hatású
• Fokozza a test energiáját és egyensúlyát
• Tisztítja és fertőtleníti a testet és a bőrt
• Növeli a vitális energiát
• Csökkenti a stressz-tüneteket

ALPHA 2010 SPA SYSTEM JELLEMZŐI:

AROMATERÁPIA:
Az Alpha- rendszer lehetőséget nyújt 4 fajta illattónusú aromakezelésre. Az aroma gomb érintésére máris érezheti a testet-lelket kezelő, élénkítő, illetve relaxáló hatású illatanyagokat. Az aromakezelés saját igény szerint beállítható, meghatározhatja a kezelés időtartamát, intenzitását és a használandó olajfajtát.

MÉLYMELEG TERÁPIA:
Az Alphamins képes akár a 82C-os belső hőmérséklet létrehozására, ami lehetővé teszi, hogy a thermoszabályozás jelensége által a szervezet tartalékait felhasználva intenzív kalóriaégetés mellett küzdje le a megemelkedett hőmérsékletet. Ezen túlmenően az izzadás teszi lehetővé a salak és méreganyagok kiválasztását, a zsírok lebomlását és a fehérje szintézis felgyorsulását.

ERGONOMIKUS ÁGYKIALAKÍTÁS:
Az ágy a felhasználók testkontúr vonalához lett kialakítva, biztosítva a maximális kényelmet. 2 db rezgőmotorral van felszerelve, hogy minden irányban teljes hatású masszírozó hatást tudjon kifejteni.

METABOLIKUS KALÓRIAÉGETÉ KIJELZŐ:
Választható üzemmódban a készülék a kliens testsúlyának bekérése után kiszámólja a felesleges elégetendő kalóriaszámot. A kezelés során elégetett kalóriaszám kijelzésre kerül a vezérlőpanelen. Ez az opció minden kezelés után tájékoztat az aktuális eredményekről.

PIHENTETŐ PÁRNÁZAT:
A fűtött ágytámla kifejezetten a fájó derék, hát és egyéb testrészek kezelésére alkalmas.

SZTEREÓ HANGRENDSZER:
A kezelés közbeni zenehallgatás tovább fokozza az élvezeteket.

IONIZÁLT BELSŐ KÖRNYZET:
Az Alphamins negatív ionokat állít elő, ezáltal biztosítja a sejtek jobb oxigénellátását, melynek során javul a szövetek minősége. Az ionterápia optimalizálja a központi és a neuróvegetatív idegrendszer működését, valamint megerősíti az immunológiai védekező képességet.

REZGŐMASSZÁZS:
A fordulatszám szabályzók használatával teljesen egyedi igényre szabható a masszázs jellege. A teljes tatományban szabályozható vezérlőjel a gyors és erős lüktetéstől a lassú elnyújtott hullámokig beállítható.

ÉBRESZTŐ FUNKCIÓ:
A kellemes ébresztő hang programozható, illetve a kezelés vége előtt 2 perccel szólal meg.

BAKTÉRIUMÖLŐ:
Az Alpha rendszer alapjában, az ágy alatt került beépítésre egy baktériumölő, csírátalanító lámpa, ami a kamrában lévő levegő tisztításáért felelős.

HANGTERÁPIA:
Bizonyos, az emberi fül számára nem érzékelhető vibrációs típusok ( 16 Hertz) javítják a sejtek áteresztő képességét, megkönnyítik a vénás vérkeringést és az ödémák felszívódását. Az infrahangok hatnak az idegrendszerre és intenzív relaxációs hatást gyakorolnak rá

HULLÁMMASSZÁZS ELŐNYEI :

A szervezetünkben felszaporodó salakanyagok eltávolítását a nyirokrendszer végzi. Elégtelen működése következtében a végtagokon és a törzsön víz, valamint nyiroknedv halmozódhat fel, amely az érintett területeken rontja a sejtek oxigén és tápanyagellátását, valamint negatívan befolyásolja a bennük zajló biokémiai folyamatokat. Ezek a változások deformált körfogat növekedést, a bőr minőségének romlását, valamint cellulitisz tüneteinek megjelenését eredményezik az érintett területen. A hullámmasszázs segítségével intenzívebbé tehetjük a szövetek között felhalmozódó, felesleges nyirokfolyadék és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítását. A kezelni kívánt területet (lábak, karok, has) levegőtömlőket tartalmazó “csizmába” helyezzük, amelybe az alapgép ritmikusan levegőt pumpál a bokától a csípőig, illetve a csuklótól a vállig. A hullámok periódikusan követik egymást. Hatására javul a nyirokkeringés, kiürül az ödéma, az ismételt kezelések hatására javul a narancsbőr. A módszer emlő műtét utáni nyiroködéma kezelésére is alkalmas. A salak- illetve méreganyagok testünkből történő eltávolítása kulcsfontosságú egész szervezetünk megfelelő működése szempontjából. A szervezetünk számára haszontalan “méreganyagok” eltávolítását részben nyirokrendszerünk végzi. A nyirokfolyadékot a verőérrendszer juttatja a szövetek közé, aminek nagy részét a visszérrendszer el is szállítja. A maradék – nagy fehérje és zsírtartalmú – folyadék olyan “törmelékanyagokat” is tartalmaz, amit maguknak a nyirokcsomóknak kell megszűrniük. A nyirokrendszer elégtelensége a végtagok és a törzs olyan duzzanatát eredményezhetik, ami a hétköznapi értelemben vett vízfelszaporodáson túl a nyiroknedv nyugalmi állapotú felhalmozódását takarja, amely számtalan esztétikai és egészségügyi problémát okoz. A kezelés lényege, hogy a készülék egy derékig érő nyomásterápiás csizma segítségével a lábak végétől egészen a hasig levegőt pumpál, így hullámszerű masszázst végez. A hullámok periodikusan, ritmusosan követik egymást. Már az első – kb. 20 perces – kezelést követően kellemes meglepetéssel tapasztaljuk, hogy lábaink könnyebbek, úgy tűnik, mintha cipőnk egy számmal nagyobb lenne. A kezelések hatására csökken a comb, a fenék, a derék körfogata, a bőr szebb lesz, a narancsbőr pedig kezd eltűnni, a nyirokkeringés ideális állapotú lesz. Alakformáló kezeléseinkkel kombinálva kitűnő eredményeket érhetünk el. Ajánlott: nyirokkeringés, narancsbőr, nehéz, -fájó, visszeres láb problémákkal küszködőknek.

Kezelési idő: 20-30 perc Ellenjavallatok: Vese- és szívelégtelenség Magas vérnyomás Trombózis veszélye Láz Fertőző, gyulladásos betegségek.

 

Leave your thought