Hírek

Szellemi . Lelki fejlődés

2 új programot ajánlunk azoknak akik a szellemi , lelki fejlődést szeretnének elérni !

Fordulj hozzám bizalommal kérdéssel szívesen segítek: Oláh Henrietta          06703196723

COACHING:
Szellemi lelki edzés, felismerés, belső út, új nézőpont a léleknek, elmének, hogy megtaláld a saját belső ragyogásod, mosolyod, örömöd a hétköznapokban, munkádban, kapcsolataidban, személyiséged fejlődésében. Sikeressé és kiegyensúlyozottá válj a kihívások ellenére is 😉 hiszen körülmények voltak, vannak, lesznek …  
 
WingWave Coaching módszer:
A coachingok során az úgynevezett „éber REM fázis” (REM: Rapid Eye Movement) alkalmazásával dolgozom, melyben a coacholt szeme előtt gyors ide-oda integető mozdulatokat végzek. Mivel a tekintet követi a kézmozgást, éberen ugyanabban a megoldás-orientált, kreatív állapotba kerülünk, amelyet az agyunk az álom-fázisban rendszerint beindít. Ezzel egyidejűleg az ügyfél a feltárt teljesítmény-blokkoló stresszfaktorokra vagy fontos célokra koncentrál, melyek a beavatkozás által érzelmi biztonsággal és a megoldhatóság szubjektív érzésével párosulnak. 
Speciális módon kifejlesztett tréning CD is segíti a kreatív folyamatokat, jól alkalmazható belső nyugalom helyreállításához, akár futás, sportolás,sétálás közben is hallgathatjuk az inspiráló dallamokat. A kompozíciók egytől egyig a bilaterális-auditív-agyfélteke-stimuláció / a két agyfélteke között egyensúlyt hoz létre/ alkalmazásával támogatják a coachingot. A zene hallgatása felszabadító élmény, és segít a teljesítmény-stressz csökkentésében, illetve támogatja a kreatív folyamatokat. 
Ez a módszer rövid idő alatt is hatásos, melynek segítségével, megdöbbentő iramban képesek lehetünk saját élményvilágunkban egy valóban pozitív érzelmi légkör kialakítására.
Erre utal a „Wing” szó. A „Wave” szórészlet a „brainwave” szóból ered, melynek jelentése ötletroham, ötlet. A wingwave – coaching hivatott ezeknek az „ötletrohamoknak” a kiváltására. A módszer segítségével szárnyra kapnak az emberi teljesítményt fokozó energiák,és kialakul az érzelmi egyensúly. 
 
ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:
lelki nehézségek, sérülések sportban,
félelmek, ön-kép coaching, stressz kezelése, fogorvos- repülési félelmek, fellépésre-versenyre való felkészülés, vizsgadrukk, erőforrásaink aktivizálása, falási vágy csillapítása, dohányzás leszokása, hiedelmek leküzdése, életkrízisek és már 3 éves kortól alkalmazható óvodai, iskolai vagy otthoni viselkedési-közösségi problémák megoldásában is.
integetés
POINTS OF YOU – saját nézőpont
Egy utazás, egy játék, amely segíti és bátorítja a
világos, tiszta kommunikáció képességét, és minden nap lehetővé teszi
mindannyiunk számára, hogy találkozzunk magunkkal és másokkal. Segít, hogy egy pillanatra kiszálljunk az élet mókuskerekéből, hogy gondolkodjunk, érezzünk,
kérdéseket tegyünk fel, és ha csak egy-két pillanatra is, de megváltoztassuk
nézőpontunkat, és befelé figyeljünk.
Ez az eszköz valójában egy játék. Játék, ami lehetőséget ad arra, hogy elmélyedjünk életünk jelentős kérdéseiben és folyamataiban; játék, ami új nézőpontokat kialakítva sarkall tudatosságra és cselekvésre.
Lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk a bevett gondolkodási mintáktól és a szokványos megoldásoktól, és megismerkedjünk valami újjal, felfedezzük a változás, kiteljesedés és növekedés új útjait.
Önfejlesztés, változás a szakmai és magánéletben egyaránt egy belső út.
Előfordult már veled kedves érdeklődő hogy megálltál elgondolkodtál és fontos kérdéseket tettél fel az életeddelel kapcsolatban? Amikor elakdunk vagy útelágazáshoz érkezünk vagy csak egyszerűen változtatni szeretnénk, álljunk meg egy pillanatra és tartsunk szünetet.
A Points of You™ játék az a folyamat, melynek során felfedezzük, kik is vagyunk valójában, és feltárjuk rejtett kincseinket. A Points of You™ értéke valójában azon értékek együttese, amelyek itt vannak bennünk.
Interaktív, játékos és színes, ugyanakkor hatékony és meglepő eredményeket hoz. Akár társaságban, megbeszélésen, csapatépítésen, randevún vagy családi ebéden vagyunk.
 5 érték melyet képvisel:
– önvizsgálat,
-meglepő de pontos,
– egyenes beszéd,
– az álom,
– elkötelezettség
Életünk során számtalan emberrel, tárggyal, helyzettel és véleménnyel találkozunk, a nézőpontok száma gyakorlatilag végtelen. Az igazi kihívás abban rejlik, hogy meglássuk a megszokottól eltérő nézőpontokat, és képesek legyünk más oldalról szemlélni a dolgokat. A változás általában akkor kezdődik, amikor készek vagyunk nézőpontot váltani.
A Points of You™ játékainak egyik sarkköve, hogy aktiválják mind az intuíciókat és érzelmeket irányító jobb agyféltekét, mind a logikus gondolkodásért felelős bal agyféltekét.
Ezt a kreatív, a „női” énünket megszólító fényképekkel, illetve az agy elemző, „férfias” oldalát aktiváló szavakkal érik el, amelyek a hétköznapi életünk során előforduló témákat nevezik meg.

A módszerünk a kép és a szó által előidézett egyidejű stimulációt használja ki, amelynek során az értelem és az érzelem „összecsapnak”, és ideiglenesen „kiiktatva” a tudat éber védekező mechanizmusait. Ez a „szándékos zavarkeltés” lehetővé teszi, hogy – megfelelő munkával – megszabaduljunk a merev mintáktól, amelyek megszabják, „milyeneknek kell lenniük a dolgoknak”, és biztosítja, hogy új nézőpontok szivárogjanak a tudatunkba. 

A coching játék 4 modszertani szakaszon alapul:
– szünet megállni lélegezni egy pillanatra és kiszakadni a mókuskerékből,
– perspektíva kitágítása, hiszen minden szituáció számtalan nézőpontot rejt
– fókuszálás : miután minden szóba jöhető nézőpontot megvizsgáltunk, a nekünk fontos felismerésekre összpontosítunk.
– cselekvés: konkrét lépések meghatározása céljaink eléréséhez.
points of you intuition
Fordulj hozzám bizalommal kérdéssel szívesen segítek: Oláh Henrietta          06703196723

Leave your thought